Υπηρεσίες

Η Omilos Hotels είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φιλοξενίας. Διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη, το Gouves Bay Hotel 4*, το Malena Hotel 4* και το Georgia's Garden Hotel, και ετοιμάζεται να ανοίξει το τέταρτο, το Vaya Suites.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, τόσο παραδοσιακές όσο και online, για να προσφέρει στους επισκέπτες της μια αξέχαστη εμπειρία.

Online Sales & Yielding

Η Omilos Hotels χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές και εργαλεία για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις τιμές και τα διαθέσιμα δωμάτιά της. Αυτό της επιτρέπει να ανταποκριθεί ευέλικτα στις αγοραστικές συνθήκες και να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση για κάθε διαθέσιμο δωμάτιο.

Channel Manager & Extranet Management

Η Omilos Hotels χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης καναλιών και extranet για την αυτοματοποίηση και ενοποίηση των διαδικασιών. Αυτό επιτρέπει την ταχεία ενημέρωση των τιμών, της διαθεσιμότητας και άλλων σημαντικών πληροφοριών που εμφανίζονται σε πολλαπλές πλατφόρμες κρατήσεων. Εκτός από τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, αυτό βοηθά την εταιρεία να αποφύγει τα προβλήματα του overbooking και να διασφαλίσει τη συνοχή της εμπειρίας του πελάτη.

Marketing

Η εταιρεία εφαρμόζει εξατομικευμένες στρατηγικές marketing που περιλαμβάνουν SEO, Social Media Marketing και Email Marketing για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις.

Property Management System

Η Omilos Hotels χρησιμοποιεί προηγμένα συστήματα διαχείρισης ακινήτων (PMS) για την αποτελεσματική διαχείριση κρατήσεων, διαθεσιμότητας και τιμολόγησης.

Website & Booking Engine

Η εταιρεία συνεργάζεται με το μεγαλύτερο booking engine μηχανή κρατήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια άρτια και εύχρηστη πλατφόρμα για τους πελάτες της. Αυτό, σε συνδυασμό με το σύγχρονο website της, αυξάνει σημαντικά τις πωλήσεις και διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης.

AdWords Management

Η Omilos Hotels χρησιμοποιεί το Google AdWords για να δημιουργήσει και να βελτιστοποιήσει πολυεπίπεδες καμπάνιες που αυξάνουν την ορατότητα της επιχείρησής της στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό της επιτρέπει να προσεγγίσει στοχευμένα κοινά, να αυξήσει την τροχιά των ιστότοπών της και να επιτύχει υψηλό ROI.

Διαχείριση Online Reviews

Η εταιρεία παρακολουθεί και διαχειρίζεται online κριτικές για να βελτιώσει την εικόνα της και να αυξήσει την πελατειακή εμπιστοσύνη.

Φωτογράφιση

Η Omilos Hotels προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφισης για να αναδείξει την αισθητική και τις παροχές των ξενοδοχείων της.

Transfer Services

Η εταιρεία οργανώνει και διαχειρίζεται όλες τις ανάγκες μεταφοράς, από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο και αντίστροφα, για μια άνετη και ασφαλή διαμονή των πελατών της.

Guest Relations

Η Omilos Hotels προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στις σχέσεις με τους πελάτες μέσω ενός κορυφαίου συστήματος Guest Relations. Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση της επιτρέπει να καλλιεργεί βαθιές, διαρκείς σχέσεις με τους επισκέπτες της, καθώς και να αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών.

HR Services

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινων πόρων που επικεντρώνονται στην κατάρτιση και τη διατήρηση των υφιστάμενων στελεχών. Διαθέτει μια ευρεία βάση δεδομένων βιογραφικών και εφαρμόζει καλύτερες πρακτικές στη διαδικασία επιλογής.

Υπηρεσίες Συντήρησης

Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της. Το δίκτυο των συνεργατών της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, από ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες μέχρι εργασίες κτιριακής συντήρησης και ανακαίνισης.