Το Όραμα μας

Με πίστη στην ποιότητα, στην πατροπαράδοτη Κρητική φιλοξενία και με απόλυτη πεποίθηση ότι φροντίζουμε για τον πιο πολύτιμο χρόνο των επισκεπτών μας, δραστηριοποιούμαστε δημιουργικά για τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας στα ξενοδοχεία μας Georgia’s Garden, Malena Hotel, Gouves Bay Hotel.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Εμπνευσμένοι από την ακεραιότητα της Κρητικής ψυχής, η Omilos Hotels, οραματιστής της Κρητικής Φιλοξενίας, στοχεύει στη δημιουργία ουσιαστικών ταξιδιωτικών εμπειριών για ομοϊδεάτες. Με οδηγό την ομορφιά και κύρια πηγή έμπνευσης την Κρητική κληρονομιά, η Omilos Hotels δημιουργεί ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και τρέφουν σώμα και ψυχή.

Συνδυάζοντας την ακεραιότητα με τη φροντίδα, την τεχνογνωσία και το πάθος, η Omilos Hotels αγκαλιάζει τις οικογενειακές αξίες για να δημιουργήσουν ιδέες που σέβονται τους ανθρώπους, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες και δίνουν έμφαση σε μια πιο αληθινή, πιο διαχρονική Κρήτη που αξίζει να γιορτάζεται.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αληθείς

Μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας για τη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν δεσμούς με τον τόπο και τους ανθρώπους. Διαμορφώνουμε εμπειρίες επισκεπτών που έχουν μια διαφορετική και ιδιαίτερη ιστορία να πουν.

Φιλοδοξούμε να αφήσουμε το στίγμα μας στο μυαλό των ανθρώπων, να πυροδοτήσουμε τα συναισθήματά τους, να θρέψουμε την ψυχή τους.

Παθιασμένοι

Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία με την ακεραιότητα, την αριστεία με τη ζεστασιά, τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τη συγκίνηση έτσι ώστε να προσφέρουμε εμπειρίες σχεδιασμένες με σχολαστική φροντίδα. Θεωρούμε τον ενθουσιασμό ως το μονοπάτι για να επανεφεύρουμε τους εαυτού μας κάθε μέρα.

Εκτιμούμε το πάθος ως την κινητήρια δύναμη πίσω από την πρόοδο.

Καινοτόμοι

Αποκτούμε νέες γνώσεις για τη δημιουργία καινοτομίας στα προϊόντα και τις καθημερινές μας πρακτικές.

Αναπτύσσουμε έννοιες που επαναπροσδιορίζουν την ουσία της Κρητικής φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση σε μια πιο αληθινή, πιο διαχρονική Κρήτη.

Σκεφτόμαστε, δημιουργούμε και ενεργούμε διαφορετικά.

Είμαστε καινοτόμοι στην καρδιά!.

Ανθρωποκεντρικοί

Σεβόμαστε τους ανθρώπους.

Τους νοιαζόμαστε και τους ενδυναμώνουμε, τιμώντας τις οικογενειακές αρχές στις επιχειρήσεις.

Προσπαθούμε να φέρουμε ομοϊδεάτες κοντά.

Είμαστε ανήσυχα αφοσιωμένοι στους ανθρώπους!.

Συνειδητοί

Ενσωματώνουμε την ευθύνη στην καθημερινή πρακτική.

Διατηρούμε την πολιτισμική κληρονομία, τιμούμε την παράδοση, στηρίζουμε τις τοπικές οικονομίες.

Είμαστε κοινωνικά συνειδητοποιημένοι, στοχαστές και δημιουργικοί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!