Georgia's Garden Hotel Malena Hotel Gouves Bay Hotel

Γίνετε μέλος της ομάδας μας! Στείλτε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή σας στη διεύθυνση manager@omiloshotels.gr για να κάνετε αίτηση σήμερα!

Σερβιτόροι A la Carte Εστιατορίου

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
  • Eμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε κουζίνα ξενοδοχείου ή a la carte εστιατορόυ
  • Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
  • Ικανότητα συνεργασίας με βάση τις οδηγίες του υπεύθυνου chef
  • Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
  • Γνώσεις ISO και HACCP
  • Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Ηλικία έως 50 ετών

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Μακροχρόνια συνεργασία
  • Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
  • Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας
  • Γεύμα Εργασίας
  • Mini Bus Transfer
  • Διαμονή με πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)

Μάγειρας A’

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
  • Eμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε κουζίνα ξενοδοχείου ή a la carte εστιατορόυ
  • Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
  • συνεργασίας με βάση τις οδηγίες του υπεύθυνου chef
  • Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
  • Γνώσεις ISO και HACCP
  • Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Ηλικία έως 50 ετών

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Μακροχρόνια συνεργασία
  • Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
  • Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας
  • Γεύμα Εργασίας
  • Mini Bus Transfer
  • Διαμονή με πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)

Μάγειρας B’ Ζεστής Κουζίνας

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής μαγείρων
  • Επιθυμητή η γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ανάλογη προϋπηρεσία τουλάχιστον για 3 έτη
  • Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
  • Γνώση Ala Carte και Art Plating
  • Γνώσεις ISO και HACCP
  • Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Ηλικία έως 38 ετών

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
  • Μακροχρόνια συνεργασία
  • Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας

Sous Chef a la carte

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής
  • Προϋπηρεσία ως Sous Chef σε εστιατόρια και ξενοδοχεία 4αστέρων τουλάχιστον 6 έτη
  • Γνώση Menu Engineering
  • Γνώση Κοστολόγησης Menu
  • Γνώση Art Plating
  • Γνώση δημιουργίας Συνταγολογίου
  • Γνώση Μεσογειακής κουζίνας
  • Γνώση της ξενοδοχειακής λειτουργίας
  • Ικανότητα εκπαίδευσης προσωπικού
  • Γνώση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων - HACCP
  • Γνώση συστημάτων ποιότητας (ISO 9001,ISO 22000, ISO 14000)
  • Γνώση τουλάχιστον 1 ξένης γλώσσας (Κατά προτίμηση Αγγλικών)
  • Προσεγμένη εμφάνιση, καθαριότητα και ομαδικότητα
  • Ηλικία από 35 έως και 45 ετών

Παροχές:

  • Άριστες συνθήκες εργασίες σε επαγγελματικό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Εξέλιξη και συνεχή εκπαίδευση
  • Μόνιμη – 12 μηνη απασχόληση
  • Διαμονή και πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)

Καμαριέρες / Καθαρίστριες

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων
  • Γνώση διαδικασιών οροφοκομίας / καθαριότητας ξενοδοχείων
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά

Καθήκοντα:

  • Σχολαστική καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δωματίων
  • Διανομή ιματισμού και επιπλέον ειδών
  • Ενεργή συμμετοχή στην εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος
  • Έλεγχος χώρων και αναφορά τυχόν φθορών και επισκευών των χώρων

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
  • Γεύμα Εργασίας
  • Mini – Bus Transfer (στα ξενοδοχεία εκτός πόλης)