Γίνετε μέλος της ομάδας μας! Στείλτε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή σας στη διεύθυνση manager@omiloshotels.gr για να κάνετε αίτηση σήμερα!
Σερβιτόροι A la Carte Εστιατορίου
Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
- Eμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε κουζίνα ξενοδοχείου ή a la carte εστιατορόυ
- Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
- Ικανότητα συνεργασίας με βάση τις οδηγίες του υπεύθυνου chef
- Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
- Γνώσεις ISO και HACCP
- Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Ηλικία έως 50 ετών
Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Μακροχρόνια συνεργασία
- Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
- Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
- Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας
- Γεύμα Εργασίας
- Mini Bus Transfer
- Διαμονή με πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)
Μάγειρας A’
Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
- Eμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε κουζίνα ξενοδοχείου ή a la carte εστιατορόυ
- Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
- συνεργασίας με βάση τις οδηγίες του υπεύθυνου chef
- Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
- Γνώσεις ISO και HACCP
- Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Ηλικία έως 50 ετών
Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Μακροχρόνια συνεργασία
- Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
- Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
- Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας
- Γεύμα Εργασίας
- Mini Bus Transfer
- Διαμονή με πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)
Μάγειρας B’ Ζεστής Κουζίνας
Απαιτούμενα προσόντα:
- Απόφοιτος σχολής μαγείρων
- Επιθυμητή η γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Ανάλογη προϋπηρεσία τουλάχιστον για 3 έτη
- Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
- Γνώση Ala Carte και Art Plating
- Γνώσεις ISO και HACCP
- Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Ηλικία έως 38 ετών
Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Εποχιακή ή και δωδεκάμηνη συνεργασία
- Μακροχρόνια συνεργασία
- Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
- Δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας
Sous Chef a la carte
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής
- Προϋπηρεσία ως Sous Chef σε εστιατόρια και ξενοδοχεία 4αστέρων τουλάχιστον 6 έτη
- Γνώση Menu Engineering
- Γνώση Κοστολόγησης Menu
- Γνώση Art Plating
- Γνώση δημιουργίας Συνταγολογίου
- Γνώση Μεσογειακής κουζίνας
- Γνώση της ξενοδοχειακής λειτουργίας
- Ικανότητα εκπαίδευσης προσωπικού
- Γνώση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων - HACCP
- Γνώση συστημάτων ποιότητας (ISO 9001,ISO 22000, ISO 14000)
- Γνώση τουλάχιστον 1 ξένης γλώσσας (Κατά προτίμηση Αγγλικών)
- Προσεγμένη εμφάνιση, καθαριότητα και ομαδικότητα
- Ηλικία από 35 έως και 45 ετών
Παροχές:
- Άριστες συνθήκες εργασίες σε επαγγελματικό περιβάλλον
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
- Εξέλιξη και συνεχή εκπαίδευση
- Μόνιμη – 12 μηνη απασχόληση
- Διαμονή και πλήρη διατροφή (για υποψήφιους εκτός Ηρακλείου)
Καμαριέρες / Καθαρίστριες
Απαιτούμενα προσόντα:
- Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων
- Γνώση διαδικασιών οροφοκομίας / καθαριότητας ξενοδοχείων
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
Καθήκοντα:
- Σχολαστική καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δωματίων
- Διανομή ιματισμού και επιπλέον ειδών
- Ενεργή συμμετοχή στην εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος
- Έλεγχος χώρων και αναφορά τυχόν φθορών και επισκευών των χώρων
Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Άριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
- Γεύμα Εργασίας
- Mini – Bus Transfer (στα ξενοδοχεία εκτός πόλης)